Eserler

Toplumun nabzını tutarak ihtiyaçları tespit etmeye çalışıyor, başta eğitim ve sağlık olmak üzere insanımızın ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik yenilikçi ve öncü uygulamalar geliştiriyor, her geçen gün kapsamı genişleyen projelerimizle yüzbinlerce insanın hayatına dokunuyoruz.

Vakfımız, 40 yılı aşkın süredir insanımızın ve toplumumuzun sosyal gelişimini odağa alan, yaşam kalitesini yükselten çalışmalar yürüterek, sosyal etkisi yüksek projelerle toplumumuzun yarınlarına yatırım yapıyor. Vakfımızın bugüne kadar yaptırdığı eğitim kurumu, yurt, spor salonu, hastane ve sağlık ocağı olarak kullanılan 50’nin üzerinde eseri bulunuyor.

Türkiye’ye pek çok eser kazandırmış olan Anadolu Vakfı, Anadolu Sağlık Merkezi’ni hizmete sunarak bir hayalini daha gerçekleştirdi.