Burs Programı

Burs Programımız ile başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan gençlere lisans eğitimlerinde maddi destek sağlıyoruz.

Vakfımız kuruluşundan bu yana 30 binin üzerinde gence burs olanağı sağladı.

Vakfımızın Burs Programı; T.C. Vatandaşı olup, maddi desteğe ihtiyaç duyan ve akademik olarak başarılı üniversite öğrencilerini kapsıyor. Bursumuzdan yararlanabilmek için yurt içindeki devlet okullarında ya da vakıf üniversitelerinde %100 burslu olarak tam zamanlı lisans düzeyindeki öğrenci statüsünde kayıtlı olmak gerekir. Açık öğretim, ön lisans ve uzaktan öğretim programları kapsam dışındadır.

Vakfımızdan burs alınması durumunda geri ödeme ve hizmet yükümlülüğü söz konusu değildir. Burs ödemelerimiz, Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süresince bursiyerlerimizin banka hesabı aracılığı ile yapılır.

Burs başvurularınızı her yıl 1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında tarihleri arasında web sitemiz üzerinden (www.anadoluvakfi.org.tr) online olarak yapabilirsiniz. Faaliyetlerimizi, Vakfımızın web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla takip edebilirsiniz.