Anadolu Vakfı Akademi

Gençlerimizin bireysel gelişimlerini ve yetkinlik kazanımlarını destekleyici çalışmalar yapıyoruz.

Gençlerimizin kariyerlerini sağlam bir temel üzerine inşa edebilmeleri için onlara destek olmanın öneminin farkındayız. Kariyer yolculuklarının başında hayata hazırlanırken, ne istediklerini keşfetme aşamasında eğitim ve gelişim programlarımız ile destek oluyoruz.

Eğitim ve gelişim programlarımız ile gençlerimizin yaşamdaki amaçlarını, vizyonlarını ve adımlarını netleştirmelerini sağlamak ve kendi yaşamlarına yön verme bilinciyle hayatla uyum ve bütünlük içinde olmalarına hizmet etmekteyiz. En temel amacımız; geleceğimiz gençlerimizin çağa ve çalışma ortamına uyum sağlamalarına ve hayatta iz bırakacak gelişimlerine destek vermektir.

Anadolu Vakfı Akademi çatısı altında, yetkinlik bazlı eğitimler, mentorluk programı, liderler ile buluşma ve sosyal sorumluluk çalışmaları yer alıyor.