• Bursiyer Deneyim Paylaşımı

Sevgili Bursiyerlerimiz,

Bildiğiniz üzere, 1-30 Eylül tarihleri arasında burs başvurularımız başlayacak ve ailemizin yeni üyelerini seçeceğiz. Bunun içinde  bursiyerlerimizin görüşlerinin olduğu videoları sosyal medya hesaplarımızda paylaşmak istiyoruz. Sizlerden ekte bulunan sorulara cevaplar vererek video çekmenizi ve 10 Ağustos Salı gününe kadar anadoluvakfi@anadolugrubu.com.tr adresine mail yoluyla göndermenizi rica ediyoruz.

Cep telefonu ile video çekerken dikkat edilmesi gerekenler hususlar:

Yatay olarak çekilmesi

Işığın dengeli olması (Ne karanlık, ne de yüz renginin bozulacağı kadar fazla parlak) ve çekim yapılan kişinin arkasından değil, önünden alınması

Olabildiğince yüksek çözünürlüklü olması

Arka planda; videonun kalitesini etkileyici ya da herhangi bir kişinin/kurumun gizliliğini tehlikeye atabilecek bir mekan, obje, vb. bulunmaması

Konuşan kişinin sesinden başka bir ses duyulmaması; arka plan müziğinin olmaması, konuşan kişinin ses alan kaynağa yakın olması ve sesinin net bir şekilde duyulması

Videoda konuşan kişinin cümlelerinin arasında kısa boşlukların bırakılmış olması

Şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,