Hekim ve Hastalarımızın Düşünceleri

“Vakıf hastalarımıza 100 bininci muayenemizi yaptığımızı öğrendiğimde, çok duygulandım ve kalbimin daha hızlı attığını hissettim. Bu çorbada önemli bir katkımın olması beni gururlandırıyor. Muayene ettiğim birçok hastanın yetiştirme yurtları, bakımevleri, rehabilitasyon merkezleri gibi sağlığa zor ulaşabilecek yerlerden olması mutluluğumu daha da artırıyor. Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler.”

Dr. İbrahim Gökçen

Göz Hastalıkları Uzmanı

“Doktorluk her zaman duygu yönü ağır olan bir meslektir. Konu çocuk olunca bu daha da kendini belli ediyor. Doktorlara ulaşamayan ya da ulaşmak için yoğun çaba sarf eden hastaların Anadolu Vakfı aracılığıyla bizlere gelebilmesi gerçekten takdire değer. Benim için özellikle yuva çocuklarıyla ilgilenmek, onlara yardım edebilmek tarifsiz bir duygu. Bu insani görevin bir parçası olduğum için mutluyum. Katkı veren herkese sonsuz teşekkürler.”

Dr. Mehmet Kılıç

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

“Öncelikle Necmettin Özçelik başta olmak üzere, emeği geçen Sosyal Sorumluluk Projeleri Direktörlüğü’nün tüm çalışanlarını kutluyor ve onlara teşekkür ediyorum. Misyonumuz gereği farklı bir yanımızı ve hastanemizin duygusal/sosyal yüzünü temsil ettiğimizi düşünüyorum. Vakıf aracılığıyla bütün çalışanlarımıza, başka bir dünyanın ve başka bir iş yapma biçiminin de var olduğunu hissettiriyoruz. Hepimizin, Anadolu Sağlık Merkezi ve Vakıf çalışanlarının el ele verip; karşılıksız şefkat, eğitim, yol gösterme, bilgilendirme ve yardım etme düşünceleriyle hizmet vermesi beni gururlandırıyor. Birlikte daha nice sağlık hizmetiyle başarılarımızın olmasını diliyorum.”

Ahmet Nadir Tosyalı

Çocuk Cerrahisi Uzmanı

“Bu ailenin bir üyesi olarak, gerçekleştirilen projelerde ufak da olsa katkım olduğu için kendimle gurur duyuyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde; önceliği Şehit ve Gazi Ailelerine sağlık hizmeti götürmek olan Sosyal Sorumluluk Projeleri Direktörlüğü’ne, Anadolu Grubu Kurucularına, Yönetim Kurulu’na, oluşturdukları aile ortamı ile desteklerini her zaman hissettiğimiz Proje Sorumlusu Sayın Necmettin Özçelik ve tüm vakıf çalışanlarına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde de Vakfımızın desteğiyle bu projenin parçası olmayı ümit ediyorum.”

Murat Şirin

Kulak Burun Boğaz Uzmanı

“Daha önce İstanbul dışında hiç çalışmamış bir doktor olarak Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı aracılığıyla hastanemize gelen hastaları muayene etmek, bana mezun olduğum ilk yılların idealist doktorluk hazzını veriyor. Onlara yardım edeceğinizden emin bakışlarla gelen, elinden tuttuğunuzda güvende hisseden insanlara yardım edebilmek mesleğimizin en büyük erdemi. İşte bu nedenle, tüm imkanlarını doktora bile ulaşmakta zorluk yaşayan insanlarımıza açan, onları şefkatle karşılayan, sağlık sorunlarını çözen ve 100.000 muayene sayısına ulaşan Vakfımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu başarıda ufacık bile katkım olduysa, ihtiyacı olan tek bir insana bile dokunabildiysem ne mutlu bana.”

Elif Hakko

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı

Hasta Mektupları

İmkanları dar olan insanları gözetip kollayan ,sıkıntılarını gideren Anadolu Vakfı ve tüm yönetici ve hizmetkarlarına bizlere bu imkanları sağladıkları için en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.

İsmim H.S ameliyat giderlerini üstlenmiş olduğunuz küçük kızın babasıyım. Hümeyra’nın dört kardeşi daha var toplamda beş çocuğumuz var.Sizde takdir edersinizki günümüz şartlarında iyi bir gelir düzeyine sahip değilseniz geçinmek bir hayli zor dolayısı ile bukadar iyi şartlarda tedavi olmak bizim gibi insanlar için bir hayal idi, bizim bu hayalimizi  gerçekleştiren Anadolu Vakfı’na çok teşekkür ederim. Ayrıca operasyonu gerçekleştiren hocamıza da çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

Ayrıca yine güleryüzlülük ve samimi yaklaşımlarından dolayı tüm doktor, hemşire ve tüm hizmetkarlarına şükranlarımı sunuyor çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla.

Hastanın Babası

H.S

Darıca Huzurevi sakinlerindenim.Anadolu Vakfı tarafından genel sağlık kontrollerimiz için 08-04-2014 tarihinde yapılan kontrollerimiz esnasında gerek doktorlar gerek diğer sağlık personelinden gördüğüm yakın ilgi,alaka ve bizlere karşı göstermiş oldukları hassasiyet beni son derece mutlu etti.

Böyle bir kuruluşun varoluşu ülkemiz ve benim için gurur kaynağı olmuştur.Bütün ilgililere candan teşekkür ederim.

Metin Çevik

Anadolu Vakfı’nın planlamış olduğu proje kapsamında Çocuk Evleri’nde kalan bir çok çocuğun sağlık takibi özenli bir şekilde gerçekleştirildi.Bu hizmeti bize sunan siz değerli kişilere teşekkürü bir borç biliriz.Her şey için çok teşekkür ederiz.Bu Çocukların bizlere ve sizlere ihtiyacı var.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği

Y. B.

Papatya ,İnci,Rüzgar Çocuk Evi

Çocuk Gelişimci

Merhabalar,

Bir şehit babası olarak bu zor günlerde sağlığıma kavuşmam için bana vermiş olduğunuz sağlık hizmeti, ilgi ve alakanız için, başta vakıf kurucuları olmak üzere yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.

M. K.

Şehit Babası

Öncelikle Merhabalar,

Kurucuları ve çalışanlarıyla çok müstesna bu sağlık kuruluşunu tanımamdan sonra Anadolu Vakfı’nı bir kez daha taktir etmekteyim.sağlığımla ilgili gerekli tektik ve ameliyatlarımla beni sağlığıma kavuşturmak için ellerinden geleni yapan tüm personel çalışanlarına ve kuruculara tekrar teşekkür eder, bu şekildeki Sosyal Sorumluluk Projelerinin diğer sağlık kurumlarına da örnek olmasını temenni ederken tekrar Allah razı olsun diyorum.

Saygılarımla.

Güneydoğu Gazisi

F. D.

Tam olarak bilmiyorum ama sanırım 1979’dan beri Anadolu vakfı olarak hizmet veriyorsunuz. Şuna inanınki insanların gönlünü fetheden bir hizmet anlayışı. Belkide bazı tabuları yıktınız. Güler yüzlü personeliniz, hijyenik bir ortam ve hiç ama hiç reklam yapmadığınız hayır işleriniz…

Evet bu temiz sayfayı bu temiz ve güzel işler yapan Anadolu Vakfı’na şu eksiğiniz, bu eksiğiniz var dememiz gerekirdi. Ama inanın oturup düşündüm eksik veya daha iyi ne yapılabilir diye ama inanın on numara bir hizmet. Yani hiç bir eksik göremedim.

Ben sizden bahsederken diğer insanlarımızda yani sizi tanıyan ve sizinle tanışan insanlar gibi her zaman söze “Allah razı olsun “diyerek sizden bahsedeceğim.Evet Allah sizden razı olsun böyle güzel ve anlamlı bir uygulama yaptığınız için.

Ben son olarak daha başarılı ve hayırlı işlere imza atmanızı temnni ediyorum.İnanın bu insanların duaları size yeter.Siz ,olmak ve bulunmak istediğiniz hedefi  seçin,çünkü bu insanlar dualarıyla sizi oraya ulaştıracaktır. Herşey gönlünüzce olsun.

M. Ç.

İlk öncelikle sizlere kendimi tanıtmak istiyorum.Adım A. A, Yasin’in annesiyim.Yasin doğuştan kalp hastası olarak dünyaya geldi.Bizim sağlık yönünden maddi gelirimiz ve durumumuz yok idi.Bize yardım elini uzatan ve yanımızda olan birileri vardı..O da Anadolu Vakfı idi.Bize yalnız olmadığımızı hatırlattı.Ve bize de kimsesiz olmadığımızı bize sahip çıkan bir Anadolu Vakfı olduğunu hatırlattı.Elimizden tuttu,maddi ve manevi destek verdi.Bize yüreklerini açtılar sevgilerini verdiler.

Sizlere nekadar teşekkür etsem azdır.Anadolu Vakfı’na çok teşekkür ederim.Size yapmış olduğunuz herşeyden dolayı minnettarım.

Ayrıca Doktor,hemşire,hasta bakıcılara ve diğer bize yardımcı olan bütün herkese teşekkür ederim.

Bizim umudumuz ve güneşimiz olduğunuz için iyiki varsınız.Teşekkürler Anadolu Vakfı…

A. A.

Saygı Değer Anadolu Vakfı;

Öncelikle bize sunmuş olduğunuz bu değerli hizmetler için binlerce şükranlarımızı sunuyoruz.Bu ince düşünceniz biz ve bizim gibiler için bir nimettir.Bize sunulan bu hizmetten dolayı başta Vakfı kuranlara sonar tüm doktorlara ,çalışanlara kısacası tüm personele sonsuz teşekkür ederiz.

İyiki varsınız.Siz hep olmaya devam edin.Teşekkürler

Ö. K.

Başta Anadolu Vakfı’nda görevli olan çok kıymetli arkadaşlarımıza   ve bizim hastalığımıza erken tanı koyan çok değerli hocalarımıza yatış gününden ameliyat gününe ve de taburcu olana kadar bize kendi ailesiymiş gibi davranan çok kıymetli Vakıf çalışanlarına hemşire kardeşlerimize,hasta bakıcı kardeşlerimize kucak dolusu sevgiler.

Çok değerli eşim N.B.bana birbirinden güzel üç çocuk verdi.Hepsi benim canımın içi,ciğerimin parçası (Nida 19,Berat 13,Miraç 3)onlar.Ama sizler bu çocukların gerçek anneleri ,babaları gibisiniz.Çünkü o değerli anneyi yeniden yaşama yeniden nefes almasını sağladınız.Sizler artık aile büyüklerimiz oldunuz.Sizler dünyanın en güzide insanlarısınız.Sadece bizim değil eminimki birçok aileye yaşam kaynağı olmuşsunuzdur ve olmaya devam edeceksiniz.

Sizi seviyoruz yüreği büyük insanlar…

Hasta N.B.

Eşi A. B.